Begrafenisondernemer Vlaardingen

Uitvaart Vlaardingen - begrafenisondernemer Vlaardingen
Uitvaart op het water

Ieder neemt afscheid op een unieke en persoonlijke manier. Margot Siebenlist,  begrafenisondernemer Vlaardingen, helpt u daarom graag bij het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Mooi, uniek en op maat. Margot is betrokken en toegewijd – ze werkt met passie en vanuit het hart. Ze gaat daarbij persoonlijk en informeel te werk.

De warmte die ze uitstraalt doet je bijna vergeten dat het “gewoon” haar werk is. 

Vrijwel zonder uitzondering wordt de dienstverlening van Margot door nabestaanden zeer positief beoordeeld.

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding Vlaardingen

Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)

E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Begrafenis of crematie regelen in Vlaardingen?

De dood van een dierbare is ingrijpend en vaak erg emotioneel. Terwijl emoties de boventoon voeren moet er in korte tijd van alles geregeld worden. Ook de uitvaart. Margot Siebenlist ondersteunt en helpt u hierbij graag. Alleen of samen met u organiseert en begeleidt Margot de uitvaart op een persoonlijke en bijzondere wijze.

Margot heeft een uitgebreid netwerk van mensen die actief zijn in de uitvaartwereld. Van kistenmakers, muzikanten, sprekers, bloemisten etc. etc.  Hierdoor kunnen in de regel vrijwel al uw wensen rondom de uitvaart gerealiseerd worden.. Uniek is dat zij bewust hier geen financiële belangen bij heeft.

Afscheid nemen met je hart

Neem afscheid van uw dierbare op een wijze die bij u past! Een bijzondere uitvaart is vaak nog de laatste kans om “iets te doen” voor de dierbare. Op dat moment staat u en uw naasten stil bij welke rol de overledene speelde in uw leven. Een afscheid op een persoonlijke wijze helpt u bij het verwerken van het verlies van uw dierbare.

Het helpt als u als nabestaande ook écht betrokken bent geweest bij (het regelen van) het afscheid en de uitvaart.  De gekozen muziek, de gesproken woorden, rituelen en symbolen raken mensen persoonlijk en zijn blijvende herinneringen. Verdriet dat gedeeld wordt brengt troost en verbindt.

Uitvaartzorg vanuit ons hart

Margot Siebenlist werkt informeel en vanuit het hart. Als Margot Siebenlist Uitvaarten Vlaardingen de uitvaart mag verzorgen, bent u verzekerd van 100% aandacht en toewijding. Met respect en inlevingsvermogen biedt Margot warmte en een luisterend oor. Met passie en toewijding stelt zij alles in het werk om een persoonlijke, mooie en uitvaart te organiseren. Zodat de trieste dag waarop de uitvaart plaats vindt desondanks ook een dag met een gouden randje wordt. Een mooie herinnering die u nooit meer zult vergeten!

Uitvaartmogelijkheden in Vlaardingen

Margot Siebenlist begrafenisondernemer Vlaardingen is bekend met alle opbaarmogelijkheden, begraafplaatsen en crematoria in de omgeving van Vlaardingen. Vanzelfsprekend helpt Margot u graag als u een uitvaart elders in het land wenst.

Neem vrijblijvend contact met Margot op – 24 uur per dag 7 dagen in de week! De kosten voor een persoonlijke uitvaart zijn meestal gedekt door een uitvaartverzekering, ook als de verzekering bij Dela, Yarden etc. is afgesloten.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden: altijd uniek, altijd  anders

Als Margot voor u de uitvaart verzorgt, zal zij zich ten volle inzetten om er een écht persoonlijke uitvaart van te maken. Bij Margot is iedere uitvaart uniek, zij heeft dan ook geen standaard pakketten. Zij luistert, denkt mee en komt met creatieve ideeën en suggesties (die u natuurlijk niet verplicht bent op te volgen)

Neem als nabestaanden zoveel als u wilt of kunt deel aan het afscheidsproces. Zo kunt u bijvoorbeeld samen of alleen de laatste verzorging (uw dierbare wassen, aankleden, haren verzorgen) van uw dierbare doen, het leggen in de kist, mand of lijkwade, de muziek en teksten uitkiezen, het dragen van de kist en het spreken tijdens de uitvaart. Margot neemt dat met alle liefde van u over mocht u dat te lastig vinden. Met elkaar zorgen we voor een waardig en passend afscheid.

Thuis Opbaren?

Wilt u uw dierbare in een familiekamer of toch liever thuis opbaren?
Het kan beiden. Schakel Margot in voor de verzorging en het regelen van het opbaren van uw overledene. Opbaren kan bij u thuis, wat het afscheid extra persoonlijk en dichtbij maakt. Opbaren in een familiekamer kan natuurlijk ook. In de meeste gevallen krijgt u dan een sleutel van de rouwkamer en kunt u uw dierbare op ieder moment bezoeken. Lees hier meer over de mogelijkheden van het opbaren van de overledene (link)

Laatste verzorging door begrafenisondernemer Vlaardingen

Met laatste verzorging wassen en kleden we de overledene. Naast het wassen en het kleden van de overledene kunt ook een sieraad kiezen dat de overledene graag droeg, de haren verzorgen en eventueel zelfs het favoriete parfum opdoen.

Doe de laatste verzorging zelf, of met het verzorgingsteam. U kunt het ook helemaal aan Margot overlaten. Zelf betrokken zijn bij de laatste verzorging van de dierbare helpt vaak bij het afscheid nemen en de rouwverwerking.

Kosten van een uitvaart in Vlaardingen

Zorg dat u, vooral bij een uitvaart, niet voor onverwachte kosten achteraf komt te staan. Bij Margot is het altijd duidelijk wat de kosten zullen zijn.

Kostenopgave

Al in het begin vraagt Margot wat uw budget is. Daar houdt ze rekening mee in haar advies. Zodra duidelijk is hoe de uitvaart precies zal worden (dat is meestal al op de tweede of derde dag na het overlijden) krijgt u een gespecificeerd overzicht van de kosten.

U kunt dan nog (indien nodig) uw keuzes aanpassen. Als begrafenisondernemer Vlaardingen kent Margot meestal goedkopere alternatieven, die zij dan met u bespreekt. Na definitieve keuzes gemaakt te hebben weet u precies wat de totale kosten voor u zullen zijn.

 

Uitvaartverzekering en de keuze van uitvaartbegeleider

Ongeacht uw verzekering bent u altijd vrij om uw eigen keuzes te maken

U mag zelf bepalen door wie u de uitvaart laat verzorgen. Ook bij een uitvaartverzekering van grote organisaties als Dela, Monuta, Yarden, of Ardanta geldt dat.

In sommige gevallen keert de verzekeraar dan niet het gehele bedrag uit. Toch bent u ook dan meestal voordeliger uit met Margot als begrafenisondernemer Vlaardingen.

 

Ga op tijd na voor welk bedrag u precies verzekerd bent. Zorg dat u niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Als u dat wilt kan Margot ook de afwikkeling van de verzekering voor u regelen.

Begraafplaatsen in Vlaardingen

"<yoastmark