comprar ivermectina em portugal ivermectin for prophylaxis ivera medicine ivermectin tablets for human consumption can you give dogs ivermectin ivermite 6mg tablet for lice side effects ivermectina 9 mg

Begrafenisverzorger voor een mooie uitvaart

begrafenis verzorger
Bellen blazen tijdens de uitvaart

Zoekt u een begrafenisondernemer die u de ruimte geeft; of die originele ideeën heeft? Margot Siebenlist voor een afscheid waar u verder mee kunt.

Het verliezen van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel geregeld moet worden. Een persoonlijke begrafenisondernemer biedt daarbij hulp. Margot Siebenlist geeft advies en helpt bij het verzorgen van een mooie en persoonlijke uitvaart.

Een begrafenisondernemer voor een echt persoonlijk afscheid.

Om een mooie uitvaart op persoonlijke wijze te verzorgen is er in de dagen na het overlijden veel contact met de nabestaanden. Samen met u maakt Margot Siebenlist een draaiboek, zodat er een volwaardig eerbetoon gegeven kan worden aan uw dierbare. Daarbij kan uw begrafenis verzorger u advies geven over passende foto’s, muziek,  teksten en rituelen.

Margot Siebenlist uw uitvaartverzorger in Rotterdam e.o.

Margot Siebenlist heeft al jarenlange ervaring in het organiseren van bijzondere uitvaarten en het beleiden van nabestaanden bij een uitvaart. Zij zorgt voor een persoonlijke en betekenisvolle herdenking waarbij iedereen op zijn eigen manier afscheid kan nemen. Om u goed van dienst te kunnen zijn werkt Margot voornamelijk in de regio van 40 kilometer rond Rotterdam, dus – Schiedam – Delft – Vlaardingen – Rijswijk – Pijnacker – Bergschenhoek – Capelle aan den IJssel –

Bijzondere uitvaarten

Bij het organiseren van de uitvaart helpt  begrafenis ondernemer Margot Siebenlist u ook bij het uitzoeken van alle zaken omtrent de uitvaart. Margot kent verschillende mensen die bijzondere producten en diensten leveren voor een unieke uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame kist van bijzonder materiaal, vilten lijkwades, klassiek geschoolde musici, een maaltijd geïnspireerd op de overledene, etc.

Uw begrafenis ondernemer Margot Siebenlist zorgt voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare waar u verder mee kunt.

Maak een afspraak met Margot.

Of bel tel 06 471 393 41 (24 uur)

 

Margot Siebenlist begrafenisonderneming 
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam
(Voor uitvaartverzorging Delft, Uitvaartonderneming Rotterdam, Uitvaartverzorging Schiedam, Vlaardingen en omgeving)

Margot is lid van het netwerk uitvaartvernieuwers