infectologista ivermectina ivermectina farmacia online kobe quanox simpiox en gotas como se toma how is ivermectin given to dogs

Soort uitvaart

Kies een soort uitvaart die bij uw dierbare past!

mooi soort uitvaart met kist van wilgentenen
mooie eenvoudige soort uitvaart

Met de uitvaart en begrafenis of crematie neemt u definitief afscheid van uw dierbare. Het is een dag die u nooit zult vergeten. Zorg daarom dat u er een blijvend goed gevoel aan overhoudt. Zorg dat de soort uitvaart passend is bij uw dierbare en hoe hij of zij in het leven stond.

Mag het een groots opgezet afscheid worden of is juist een ingetogen en intiem samenzijn meer passend? Ik heb heel uiteenlopende soorten uitvaarten georganiseerd waarbij de wensen van de nabestaanden altijd zoveel mogelijk gerealiseerd konden worden binnen het beschikbare budget.

Soort Uitvaart

Groter en duurder is niet altijd per definitie beter. Nabestaanden hebben bijvoorbeeld goede herinneringen over aan een duurzame budget-uitvaart waarbij de overleden dame in een kist van gevlochten wilgentenen op een fietskarretje vervoerd werd.
Fietsen en bewust omgaan met het milieu hadden altijd een grote rol in haar leven gespeeld.

Iedere uitvaart is uniek en persoonlijk en dus anders. Margot verzorgt al jaren persoonlijke en bijzondere uitvaarten waar de wensen van de nabestaanden centraal staan. Neem contact op om uw wensen te bespreken.