ivermectina sirve para desparasitar medscape ivermectin horse ivermectin for humans ivermectin stromectol koupit para que serve ivermectina 6 mg medicina para piojos ivexterm where can we get ivermectin

Spirituele uitvaart

Spirituele uitvaart
Spirituele uitvaart

Een spirituele uitvaart is op zijn plaats als spiritualiteit voor de overledene een belangrijke rol speelde in zijn of haar leven. Dan is het vanzelfsprekend als dit aspect ook terug komt in zijn of haar uitvaart.

Na de dood

Dat het leven met de dood niet voorbij is, maar in een of andere vorm van bestaan verder gaat bestaat in vrijwel alle religieuze stromingen. Veel nabestaanden ervaren na het overlijden bijzondere dingen; vaak in de vorm van een buitengewoon natuurverschijnsel. Een gebeurtenis die voor de nabestaanden van grote betekenis is, ook al gaat het om een klein iets als een vlindertje.

Na het overlijden is de essentie van de persoon niet weg. Die zienswijze is het uitgangspunt bij spirituele uitvaarten.

Hoe geef je vorm aan een spirituele uitvaart?

Wat is een uitvaart met spiritualiteit? In principe bepaalt u dat zelf. Het is de vorm en betekenis die u er zelf aangeeft. Bij een spirituele uitvaart speelt men vaker religieuze muziek uit andere culturen, gebruik men meer natuurlijke materialen als lijkwades in plaats van kisten en is er meer ruimte voor stilte, meditatie en bezinning. Ook zal de rouwkaart vaker een spirituele boodschap bevatten.

Margot Siebenlist

Voor Margot zelf speelt spiritualiteit een belangrijke rol in haar dagelijkse leven in de vorm van mindfullness en meditatie. Ze heeft veel ervaring met spirituele elementen in een uitvaart.
De wensen van nabestaanden staan centraal bij iedere uitvaart die Margot organiseert. Haar betrokkenheid is groot.

Maak een afspraak met Margot.

Of bel tel 06 471 393 41 (24 uur)