ivermectin injection manufacturers in india can you take ivermectin for horses tab ivermectin 12 mg price in india kilox gotas precio de veridex posso comprar ivermectina ivermectina veterinária ivermectina acari

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart

Een uitvaart kost geld; u betaalt voor de locatie, drukwerk, catering etc. Voor het afhandelen van wettelijke vereisten en formaliteiten en de begeleiding plus organisatie van de uitvaart reken ik een vast bedrag dat in de eindprijs is inbegrepen. Gemiddeld kost een uitvaart tussen de €5.000 en € 7.000 inclusief alle kosten.

Iedere uitvaart is anders maatwerk

Omdat iedere uitvaart anders is kan ik hier geen vast bedrag noemen. Het bedrag hangt af van uw keuzes als: hoeveel genodigden komen er, welke catering, wel of geen advertenties in landelijke dagbladen etc..

Kostenopgave

Uiterlijk de tweede dag na de ontmoeting met de uitvaartbegeleider krijgt u van mij een kostenopgave, zodat u indien nodig uw keuzes nog kunt bijstellen. Er zijn vaak goedkopere alternatieven, waar ik graag met u over nadenk. Ik kan u precies laten zien wat de totale kosten voor u zullen zijn.

Uitvaartverzekering en keuze uitvaartbegeleider

U bent vrij om te kiezen

Het staat u vrij om de uitvaart door de persoon van uw keuze te laten organiseren. Dat geldt ook als u een uitvaartverzekering heeft bij een grote uitvaartorganisatie als Dela, Monuta, Yarden, of Ardanta.

Soms keert de verzekering dan niet het totale bedrag uit, maar toch bent u dan vaak nog goedkoper uit als ik de uitvaart voor u verzorg.

Het is raadzaam tijdig na te gaan voor welk bedrag of welke diensten u precies verzekerd bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst kan ik voor u de afwikkeling van de polis verzorgen.

Wat kost een uitvaart? Geen verrassing achteraf – duidelijke prijsafspraak

Al in het begin van ons contact hoor ik van u wat het gewenste budget is. In mijn adviezen houd ik hier rekening mee. Zodra uw wensen duidelijk zijn meestal al op de tweede of derde dag geef ik u een gespecificeerd kostenoverzicht van de uitvaart.

Duur is niet altijd beter. Ook met een bescheiden budget kunnen we een heel mooie uitvaart organiseren.