Begrafenisverzorger voor een mooie uitvaart

begrafenis verzorger

Bellen blazen tijdens de uitvaart

Zoekt u een begrafenisverzorger die u de ruimte geeft; of die originele ideeën heeft? Margot Siebenlist voor een afscheid waar u verder mee kunt.

ervaringen met een uitvaart
” Ik kan niet anders zeggen dat ik heel gelukkig wordt van mijn keuze om met Margot in zee te gaan. Hartelijk dank voor je enorme support om er zo’n dierbare herinnering aan over te houden. Hoe moeilijk het ook kan zijn . . . je had er een antwoord op en je gaf er vorm aan. Dat wat op dat moment zo welkom was ”

lees hier meer ervaringen  >

Het verliezen van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel geregeld moet worden. Een persoonlijke begrafenis verzorger biedt daarbij hulp. Margot Siebenlist geeft advies en helpt bij het verzorgen van een mooie en persoonlijke uitvaart.

Een begrafenisverzorger voor een echt persoonlijk afscheid.

Om een mooie uitvaart op persoonlijke wijze te verzorgen is er in de dagen na het overlijden veel contact met de nabestaanden. Samen met u maakt Margot Siebenlist een draaiboek, zodat er een volwaardig eerbetoon gegeven kan worden aan uw dierbare. Daarbij kan uw begrafenis verzorger u advies geven over passende foto’s, muziek,  teksten en rituelen.

Margot Siebenlist uw uitvaartverzorger in Rotterdam e.o.

Margot Siebenlist heeft al jarenlange ervaring in het organiseren van bijzondere uitvaarten en het beleiden van nabestaanden bij een uitvaart. Zij zorgt voor een persoonlijke en betekenisvolle herdenking waarbij iedereen op zijn eigen manier afscheid kan nemen. Om u goed van dienst te kunnen zijn werkt Margot voornamelijk in de regio Rotterdam – Schiedam – Delft

Bijzondere uitvaarten

Bij het organiseren van de uitvaart helpt  begrafenis verzorger Margot Siebenlist u ook bij het uitzoeken van alle zaken omtrent de uitvaart. Margot kent verschillende mensen die bijzondere producten en diensten leveren voor een unieke uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan een duurzame kist van bijzonder materiaal, vilten lijkwades, klassiek geschoolde musici, een maaltijd geïnspireerd op de overledene, etc.

Uw begrafenis verzorger Margot Siebenlist zorgt voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare waar u verder mee kunt.

begrafenis verzorger Delft - Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en in Delft, en omstreken

Margot begeleidt uw uitvaart (begrafenis of crematie) op informele en persoonlijke wijze. Uw wensen staan centraal.

Margot Siebenlist begrafenisverzorger 
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
Fax: 010 4776543
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam
(Voor uitvaartverzorging Delft, Uitvaartonderneming Rotterdam, Uitvaartverzorging Schiedam, Vlaardingen en omgeving)

Margot is lid van het netwerk uitvaartvernieuwers