Team van Margot Siebenlist uitvaarten

“Niet zoals het hoort maar zoals het bij u past”

Margot Siebenlist uitvaartondernemer voor bijzondere uitvaarten
Margot Siebenlist uitvaartbegeleider – bijzondere uitvaarten

“Voordat ik mijn werk als uitvaartverzorger startte werkte ik jarenlange in de hulpverlening. Met het werk in een Hospice, waar ik stervenden verzorgde, deed ik ook veel ervaring op met het begeleiden van de familie en naaste omgeving. Dat was mooi en ontroerend, maar de veelal standaard uitvaart na zo’n periode van persoonlijke aandacht was vaak een domper.”

Margot Siebenlist uitvaartbegeleider

Graag wil ik mij aan u voorstellen: Mijn naam is Margot Siebenlist  Met mijn bedrijf Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding verzorg ik al jarenlang met veel voldoening mooie en bijzondere uitvaarten (begrafenissen en crematies).

Ik werk graag op een informele persoonlijke manier, waarbij de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal staan.

Uitvaart meer dan een noodzakelijke afronding

Een mooie uitvaart meer dan de afronding na het sterven. Het is ook een heel belangrijk moment te bedenken welke plaats de overledene in uw leven had, welke rol hij of zij speelde. En wat dat betekend heeft in uw leven.

Daarom vind ik het belangrijk dat nabestaanden om écht betrokken raken bij het laatste en definitieve afscheid: de uitvaart. Het is meestal ook nog de laatste kans waar u “iets kan doen” voor de dierbare.  De gesproken teksten, de gekozen muziek en rituelen; het raakt en het zullen blijvende herinneringen worden.

Een uitvaart is waardevol voor alle aanwezigen; gedeeld verdriet kan heel troostvol zijn en brengt mensen samen.

Samenwerking

Het is voor één persoon onmogelijk om altijd beschikbaar te zijn. Daarom werk ik sinds enige tijd samen met Cissy van Winden , Annemieke van Loon en Joke Grootscholte. Drie prettige en sympathieke vrouwen met wie ik dezelfde visie deel over het verzorgen van uitvaarten.

Hospice

Voordat ik mijn werk als uitvaartverzorger startte werkte ik jarenlange in de hulpverlening. Met het werk in een Hospice, waar ik stervenden verzorgde, deed ik ook veel ervaring op met het begeleiden van de familie en naaste omgeving. Dat was mooi en ontroerend, maar de veelal standaard uitvaart na zo’n periode van persoonlijke aandacht was vaak een domper. Daar besefte ik het belang van een persoonlijke mooie uitvaart georganiseerd volgens de wensen van de betrokkenen. Zodat de warmte en de persoonlijke aandacht er bij het laatste afscheid ook nog kon zijn.

Daarop volgde ik de opleiding tot uitvaartverzorger en de opleiding voor de verzorging van overledenen en startte mijn uitvaartbedrijf, waar de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal mogen staan.

Maak een afspraak met Margot.

Of bel tel 06 471 393 41 (24 uur)

Regio Rotterdam – Den Haag

Om u extra goed van dienst te zijn begeleid ik voornamelijk uitvaarten in de regio Rotterdam – Den Haag.

Op deze website vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten van mijn begeleiding, mijn werkwijze en wat mijn visie is op overlijden en uitvaart. Vanzelfsprekend vindt u ook praktische informatie over de gang van zaken bij een overlijden. Ik hoop dat ik u via deze website het vertrouwen geef om contact met mij op te nemen. Ook voor een informatief gesprek bent u van harte welkom.

Buiten de regio?
Wilt u een uitvaart buiten de regio Rotterdam Den Haag? Via het Landelijk Netwerk Uitvaartvernieuwers ken ik tal van collega’s die op vergelijkbare wijze werken in andere delen van het land. Graag verwijs ik u in dat geval naar één van hen door.

 Begrafenis ondernemer | begrafenisondernemer Delft | uitvaartonderneming Rotterdam |