Uitvaartverzorging Schiedam

uitvaartverzorging Schiedam
uitvaartverzorging schiedam

Kijkt u na het overlijden van uw dierbare terug met een goed gevoel  op de tijd tussen het sterven en het definitieve afscheid van de begrafenis of crematie?

Dat maakt veel uit, want de herinnering aan deze dagen is blijvend. Het is vaak nog de laatste gelegenheid om iets te doen voor de overledene.

Uitvaartverzorging in Schiedam

Hoe betrokken bent u als nabestaande bij de uitvaart? Raken de persoonlijke teksten, de uitgekozen muziek, de rituelen, etc u?
Een uitvaart is meer dan de noodzakelijke afronding na het sterven. Het is een belangrijk moment in voor nabestaanden waarbij u stil mag staan bij de plaats die de overledene voor u in uw leven had en de betekenis daarvan voor u.

Verdriet

Gedeeld verdriet is vaan heel troostrijk zijn en het brengt mensen weer tesamen. Margot met haar warme persoonlijkheid en ze weet hoe om te gaan met verdriet en afscheid. Vaak onopgemerkt zorgt ze dat alles in orde komt. Ze staat mensen bij in hun verdriet. Met Margot weet u zeker dat de uitvaart persoonlijk en passend zijn. Een uitvaart die ubij blijft en die u verder helpt.

“Mijn werkwijze kenmerkt zich door aandachtig aanwezig te zijn bij de nabestaanden, zorgvuldig te luisteren, mee te denken, suggesties aan te dragen en indien wenselijk praktisch handelend taken over te nemen.”

In de periode tussen het overlijden en de uitvaart zoekt Margot dagelijks contact. Ideeën hebben tijd nodig om te kunnen rijpen. Besluiten moeten zorgvuldig genomen kunnen worden. Stap voor stap werken we naar de dag van de crematie of begrafenis.

Uitvaarten en begrafenissen in Schiedam

Margot Siebenlist uitvaartverzorging Schiedam organiseert regelmatig uitvaarten, (begrafenissen en crematies) in Schiedam en omstreken. Ze kent de weg en weet welke stappen er genomen moeten worden. Margot is als een baken in een woelige tijd.

Uitvaartverzorging Schiedam

Margot Siebenlist
Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam
telefoon: 06 471 393 41 (24 uur per dag)
lid van netwerk uitvaartvernieuwers