Uitvaartverzorging Schiedam

uitvaartverzorging Schiedam

uitvaartverzorging schiedam

Kijk je na het overlijden van een dierbare met een goed gevoel terug op de periode tussen het sterven en het definitieve afscheid van de begrafenis of crematie?

Dat maakt veel uit, want de herinnering aan deze dagen is blijvend. Het is de laatste kans om nog iets voor de overledene te doen.

Uitvaartverzorging in Schiedam

Hoe betrokken ben je als nabestaande bij de uitvaart? Raken de persoonlijke teksten, de muziek, een ritueel, een symbool etc je?.
Een uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding die hoort bij het sterven. Het is een wezenlijk moment in het leven van de nabestaanden waarbij je stil staat bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat dat voor jou heeft betekend.

Verdriet

ervaringen met een uitvaart
” De uitvaart van onze vader/schoonvader heeft Margot op een erg prettige manier begeleid. Ze luisterde goed naar alle wensen en liet ons vrij in het regelen van dingen die we als familie zelf wilden regelen waardoor het afscheid echt werd zoals wij wilden. Ze is een warm persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Dank voor alles Margot!”
lees hier meer ervaringen  >
Mooi artikel in het AD  “Sluitstuk van je leven”

Gedeeld verdriet kan heel troostvol zijn en brengt mensen samen. Margot heeft een warme persoonlijkheid en weet hoe met verdriet om te gaan. Vaak ongezien staat ze mensen bij zorgt ze dat alles in orde komt. Met Margot weet je zeker dat het afscheid en de uitvaart persoonlijk en passend zijn. Een uitvaart die je bij blijft en die je verder helpt.

“Mijn werkwijze kenmerkt zich door aandachtig aanwezig te zijn bij de nabestaanden, zorgvuldig te luisteren, mee te denken, suggesties aan te dragen en indien wenselijk praktisch handelend taken over te nemen.”

In de periode tussen het overlijden en de uitvaart zoekt Margot dagelijks contact. Ideeën hebben tijd nodig om te kunnen rijpen. Besluiten moeten zorgvuldig genomen kunnen worden. Stap voor stap werken we naar de dag van de crematie of begrafenis.

Uitvaarten en begrafenissen in Schiedam

Margot Siebenlist uitvaartverzorging Schiedam organiseert regelmatig uitvaarten, (begrafenissen en crematies) in Schiedam en omstreken. Ze kent de weg en weet welke stappen er genomen moeten worden. Margot is als een baken in een woelige tijd.

Uitvaartverzorging Schiedam

Margot Siebenlist
Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam
telefoon: 06 471 393 41 (24 uur per dag)
lid van netwerk uitvaartvernieuwers