Uitvaart Delft

uitvaartDelft

Bijzondere uitvaarten in Delft

uitvaart Delft - uitvaartverzorger Margot Siebenlist

De warmte die ze uitstraalt doet je vergeten dat het haar werk is: Margot Siebenlist verzorgt mooie uitvaarten in Delft en omgeving

Een positieve herinnering aan de periode tussen het sterven en het definitieve afscheid van de begrafenis of crematie maakt veel uit.

De herinnering aan deze dagen is blijvend. Als je straks met een goed gevoel kunt terugkijken op deze moeilijke periode maakt dat een verschil. Bovendien is het de laatste kans om nog iets voor de overledene te doen.

 

Ben je als nabestaande ook echt bij de uitvaart betrokken? Kun je er iets in vinden wat je raakt? Persoonlijke teksten, de muziek, een ritueel, een symbool etc. Een uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding die hoort bij het overlijden. Het is een wezenlijk moment in het leven van de nabestaanden waarbij je stil staat bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat dat voor jou heeft betekend.

Verdriet

Gedeeld verdriet kan heel troostvol zijn, overbrugt verschillen en brengt mensen vaak weer samen.

Leven & dood

Margot geeft aandacht aan de wezenlijke betekenis van het nemen van afscheid van een overledene. Margot wil dienstverlenend zijn aan mensen die bewust in het leven hebben gestaan en zo ook met de dood willen omgaan.

“Mijn werkwijze kenmerkt zich door aandachtig aanwezig te zijn bij de nabestaanden, zorgvuldig te luisteren, mee te denken, suggesties aan te dragen en indien wenselijk praktisch handelend taken over te nemen.”

In de periode tussen het overlijden en de uitvaart zoekt Margot dagelijks contact zodat ideeën kunnen rijpen en er zorgvuldig besluiten genomen kunnen worden. Zo werken we stap voor stap naar de dag van de crematie of begrafenis.

Uitvaart Delft
Uitvaarten en begrafenissen in Delft en omstreken

Margot’s uitvaartonderneming is gevestigd net onder de rook van Delft in Schipluiden en Margot wordt regelmatig gevraagd voor een uitvaart Delft en omstreken.

Contact

Margot Siebenlist
Schieweg 202
2636 KA Schipluiden
telefoon: 06 471 393 41 (24 uur per dag)
lid van netwerk uitvaartvernieuwers

Uitvaart Delft – Margot Siebenlist:

Begrafenisondernemer Delft