Uitvaart Rotterdam

uitvaart Rotterdam
Uitvaart Rotterdam – rouwauto voor het Feijenoord stadion

Uitvaart Rotterdam

Bestaat er zoiets als een typische “Rotterdamse uitvaart”? Waarschijnlijk niet echt, maar no-nonsense, humor en directheid passen best bij een persoonlijke uitvaart. Zolang je maar als nabestaande ook echt bij de uitvaart betrokken bent.

Kun je er iets in vinden wat je raakt? Persoonlijke teksten, de muziek, een ritueel, een symbool etc. Een uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding die hoort bij het overlijden. Het is een wezenlijk moment in het leven van de nabestaanden waarbij je stil staat bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat dat voor jou heeft betekend. Gedeeld verdriet tijdens en in voorbereiding op een uitvaart kan helend, troostrijk zijn en brengt mensen tezamen.

Uitvaart Rotterdam voor een echt persoonlijke uitvaart
Uitvaart Rotterdam verzorgt bijzondere uitvaarten

Uitvaart Rotterdam – persoonlijk

Hoe kijk je straks terug op het definitieve afscheid van de begrafenis of crematie van een dierbare? Dat maakt veel uit want de herinnering aan deze dagen is blijvend. Bovendien is het is de laatste kans om nog iets voor de overledene te doen.

Margot Siebenlist: voor een waardig en passend afscheid
“De warmte die ze uitstraalt doet je vergeten dat het haar werk is”

Margot geeft invulling aan de wezenlijke betekenis van het nemen van afscheid van een overledene. Margot wil dienstverlenend zijn aan mensen die bewust in het leven hebben gestaan en zo ook met de dood willen omgaan.

Haar werkwijze kenmerkt zich door aandachtig aanwezig te zijn bij de nabestaanden, zorgvuldig te luisteren, mee te denken, suggesties aan te dragen en indien wenselijk praktische taken over te nemen.

Er is dagelijks contact in de periode tussen het overlijden en de uitvaart Zo kunnen ideeën rijpen en kunnen er zorgvuldig besluiten genomen. “Zo werken we stap voor stap naar de dag van de crematie of begrafenis.”

“Wat u kunt verder verwachten van mijn begeleiding? In ieder geval een persoonlijke, warme en informele begeleiding waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. Graag beantwoord ik al uw vragen. Vanzelfsprekend maak ik graag nader kennis met u en bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Graag hoor ik van u. 

Uitvaart Rotterdam – contact

Neem contact op met:
Margot Siebenlist
Schieweg 202
2636 KA Schipluiden
telefoon: 06 471 393 41 (24 uur per dag)
of ga naar de contactpagina

lid van netwerk uitvaartvernieuwers

Voor een bijzondere en echt persoonlijke Rotterdamse uitvaart door Margot Siebenlist. Met extra zorg en oprecht persoonlijke aandacht – Uitvaart Rotterdam

 

Begrafenis RotterdamBegrafenisondernemer Rotterdam – uitvaartverzorging Rotterdam – uitvaartonderneming-Rotterdam