Uitvaart Rotterdam

uitvaart Rotterdam
Uitvaart Rotterdam – rouwauto voor het Feijenoord stadion

Afscheid nemen doe je op je eigen manier!  Bestaat er zoiets als een typische “Rotterdamse uitvaart”? Waarschijnlijk niet echt, maar no-nonsense, humor en directheid passen goed bij een persoonlijke uitvaart. Zolang je maar als nabestaande ook echt bij de uitvaart betrokken bent.

Margot Siebenlist,  uitvaart Rotterdam, staat u daarom graag bij in het organiseren van een echt persoonlijke uitvaart op maat. Margot is betrokken– ze werkt vanuit het hart en is toegewijd. Contact met haar is warm en informeel.

De warmte die ze uitstraalt doet je bijna vergeten dat het “gewoon” haar werk is. ”

De uitvaartbegeleiding door Margot wordt door nabestaanden vrijwel altijd zeer positief beoordeeld.

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen in Rotterdam?

Het vrijwel altijd ingrijpend en emotioneel om een dierbare te verliezen. En terwijl de emoties nog de boventoon voeren moet u ineens van alles in korte tijd regelen. Binnen een week na de dood moet in de meeste gevallen de uitvaart plaats vinden.

Margot Siebenlist uitvaartbegeleiding Rotterdam helpt en ondersteunt u hierbij graag. Met passie en veel ervaring weet Margot samen met u van de uitvaart een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis te maken.

Dankzij Margot’s uitgebreide netwerk van mensen die op bijzondere wijze actief zijn rondom uitvaarten kunnen vrijwel al uw wensen gerealiseerd worden. Een passende en persoonlijke uitvaart  en  Uniek is dat Margot bewust hier geen financiële belangen bij heeft.

Afscheid nemen – dat doe je met je hart

Zeg vaarwel tegen uw dierbare op uw eigen manier! Een persoonlijk afscheid in de vorm van een uitvaart is in veel gevallen nog een laatste mogelijkheid om “iets te doen” voor de overledene. Het is het moment om stil te staan bij de betekenis en rol die de overledene in uw leven speelde.

Wanneer u als nabestaande écht bij het regelen en organiseren het afscheid betrokken bent geweest helpt dat bij het werken van het verlies. De juiste muziek, woorden, rituelen en gebruikte symbolen maken blijvende herinneringen aan die bijzondere dag. Samen beleefd verdriet brengt troost en werkt verbindend.

Uitvaartbegeleiding vanuit het hart

Margot werkt vanuit het hart op een informele manier. Als Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding Rotterdam de uitvaart verzorgt, kunt u rekenen op haar toewijding en volledige aandacht. Met inlevingsvermogen, respect en wat humor op zijn tijd biedt Margot een luisterend oor. Zij weet samen met u een echt persoonlijk afscheid te organiseren. Zodat deze trieste gebeurtenis desondanks ook een dag met een gouden randje wordt. Een mooie uitvaart die u nooit meer vergeet!

Uitvaartmogelijkheden in Rotterdam

Margot Siebenlist uitvaartbegeleider Rotterdam kent opbaarmogelijkheden, unieke uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in Rotterdam en omstreken.

Neemt u contact met Margot op voor een vrijblijvend gesprek. Zij is 24/7 bereikbaar.

Uitvaart Rotterdam voor een echt persoonlijke uitvaart
Uitvaart Rotterdam verzorgt bijzondere uitvaarten – ook vanaf de Maas en nieuwe Waterweg

Persoonlijke uitvaarten: altijd uniek, altijd  anders

Wanneer Margot de uitvaart voor u regelt, zet zij zich volledig in om de dag van de uitvaart écht persoonlijk en uniek te maken. Iedere uitvaart bij Margot is uniek, zij biedt geen standaard uitvaartpakketten. Wel luistert en denkt ze mee. Ze doet creatieve suggesties en heeft passende ideeën. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk!

Neem zoveel mogelijk deel aan het regelen van het afscheid van uw dierbare. Het zal u helpen bij het verwerken van uw verlies. U kunt denken aan het regelen van de uitvaart en de laatste verzorging.

U kunt samen de laatste verzorging doen, de gespeelde muziek en gesproken teksten kiezen, rituelen en symbolen kiezen of bedenken,  meehelpen als drager van de kist of mand. En natuurlijk zelf spreken tijdens de plechtigheid. Als dat te lastig is neemt Margot dat graag van u over. Met elkaar zorgen we ervoor dat het afscheid persoonlijk, passend en waardig is.

Laatste verzorging door uitvaart Rotterdam

Als laatste verzorging wassen we en kleden we samen de dierbare. U kunt dan ook een favoriet sieraad of horloge o.i.d. kiezen, voor de laatste keer de haren kammen en verzorgen en het geliefde geurtje opdoen.

Indien mogelijk adviseren we om de laatste verzorging (samen met Margot) te doen. Zelf bij de laatste verzorging betrokken zijn helpt in veel gevallen bij het afscheid nemen van de dierbare. Als u dit liever niet doet kunt u het natuurlijk aan Margot overlaten.

Opbaren van de dierbare thuis ?

Wilt u de  dierbare thuis opbaren?
U kunt de dierbare thuis opbaren. Margot regelt het opbaren thuis of in een rouwkamer. Opbaren u thuis maakt het afscheid extra persoonlijk en dichtbij. Maar opbaren in een rouwkamer elders is ook mogelijk. In dat geval krijgt een sleutel zodat u uw dierbare op ieder moment kan bezoeken. Lees hier meer over de mogelijkheden van het opbaren van de overledene

Kosten van een uitvaart in Rotterdam

Zorg er voor dat u niet voor onverwachte uitvaartkosten komt te staan. Bij Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding weet altijd vooraf wat de uiteindelijke kosten zijn.

Kostenopgave

Direct in het eerste contact vraagt Margot u als of u weet wat het budget is. Zodat ze daar rekening mee kan houden in haar advies. Meestal is binnen een paar dagen duidelijk wat wensen voor de uitvaart zijn. U krijgt op dat moment u een gespecificeerd kostenoverzicht.

Eventueel kunt u dan uw keuzes nog aanpassen. Margot weet meestal wel een aantal alternatieven, die zij voorlegt. Na uw definitieve keuze weet u precies wat de totale kosten voor de uitvaart zullen zijn.

Uitvaartverzekering en de keuze van uitvaartbegeleider

Ongeacht welke  uitvaartverzekering u bent altijd vrij om uw uitvaartbegeleider te kiezen . U bepaalt zelf wie de uitvaart mag verzorgen. Dat geldt ook bij verzekeringen van Dela, Monuta, Yarden, of Ardanta. Soms krijgt u niet het gehele verzekerde bedrag uitgekeerd, maar ook in dat geval bent u meestal voordeliger uit met Margot als uitvaartbegeleider Rotterdam. Als u dat wilt kan Margot ook de afwikkeling van de verzekering voor u regelen.

 

Margot Siebenlist: voor een waardig en passend afscheid

Margot geeft invulling aan de wezenlijke betekenis van het nemen van afscheid van een overledene. Margot wil dienstverlenend zijn aan mensen die bewust in het leven hebben gestaan en zo ook met de dood willen omgaan. Haar werkwijze kenmerkt zich door aandachtig aanwezig te zijn bij de nabestaanden, zorgvuldig te luisteren, mee te denken, suggesties aan te dragen en indien wenselijk praktische taken over te nemen.

Er is dagelijks contact in de periode tussen het overlijden en de uitvaart. Zo kunnen ideeën rijpen en kunnen er zorgvuldig besluiten genomen. “Zo werken we stap voor stap naar de dag van de crematie of begrafenis.”

“Wat u kunt verder verwachten van mijn begeleiding? In ieder geval een persoonlijke, warme en informele begeleiding waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. Graag beantwoord ik al uw vragen. Vanzelfsprekend maak ik graag nader kennis met u en bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Graag hoor ik van u. 

Uitvaart Rotterdam – contact

Neem contact op met:
Margot Siebenlist
Schieweg 202
2636 KA Schipluiden
telefoon: 06 471 393 41 (24 uur per dag)
of ga naar de contactpagina

lid van netwerk uitvaartvernieuwers

Voor een bijzondere en echt persoonlijke Rotterdamse uitvaart door Margot Siebenlist. Met extra zorg en oprecht persoonlijke aandacht – Uitvaart Rotterdam

 

Begrafenis RotterdamBegrafenisondernemer Rotterdam – uitvaartverzorging Rotterdam – uitvaartonderneming-Rotterdam