Bijzondere uitvaart

Bijzondere uitvaart
Bijzondere uitvaart

Een bijzondere uitvaart is meer dan de noodzakelijke afronding van een overlijden. Hoe betrokken wilt u als nabestaande zijn bij het regelen van de begrafenis of crematie van uw dierbare? Heeft u wensen en ideeën over het samenstellen en organiseren van een bijzondere uitvaart met passende rituelen, mooie gedichten en persoonlijke teksten, favoriete muziek, bekende symbolen etc.

Over mij – ervaring

Graag help ik u hierbij. Als ervaren uitvaart ondernemer organiseer ik al jaren samen met nabestaanden bijzondere en persoonlijke uitvaarten. Dat doe ik omdat ik het belangrijk vind dat de ideeën en de wensen van nabestaanden gehoord worden. Uw wensen staan voor mij centraal.

Uitvaartopleiding en Hospice

Tijdens mijn opleiding tot verzorger van overledenen en de uitvaartopleiding merkte ik dat deze in het verlengde lagen van mijn Hospice ervaringen in Rotterdam waar we de verzorging van stervenden verzorgden. In het contact dat ik daar met de familie had kon ik mijn ervaringen uit de zorg en hulpverlening goed gebruiken. Bij mij latere werk kwam dit goed van pas.

Mede dankzij deze ervaringen kon ik eigen visie werkwijze ontwikkelen. Essentieel  daarbij is echt aanwezig zijn met oprechte aandacht. De uitvaart krijgt zo een echte  betekenis.  Uitvaartverzorging zoals het moet.

Bijzondere uitvaart

Begraven of cremeren met een bijzondere uitvaart is een belangrijk moment dat we tijdens ons leven nooit zullen vergeten. We staan die dag extra stil bij de overledene en welke betekenis hij/zij in ons leven heeft gehad.

Afscheid nemen doet pijn en geeft verdriet. Gedeeld verdriet is helend en biedt troost. Net als een bijzondere uitvaart brengt het mensen samen.

Neem contact op met Margot of lees wat anderen over haar schrijven