Over Margot Siebenlist

Omdat het ook anders kan.

Mooie uitvaart door Margot Siebenlist

Margot Siebenlist begeleidt uw uitvaart op een informele en persoonlijke manier, waarbij uw wensen ideeën centraal.staan.

 

“Voordat ik mijn werk als uitvaartverzorger startte werkte ik jarenlange in de hulpverlening. Met het werk in een Hospice, waar ik stervenden verzorgde, deed ik ook veel ervaring op met het begeleiden van de familie en naaste omgeving. Dat was mooi en ontroerend, maar de veelal standaard uitvaart na zo’n periode van persoonlijke aandacht was vaak een domper.”

Margot Siebenlist

Graag wil ik mij aan u voorstellen: Mijn naam is Margot Siebenlist (1954)  Met mijn bedrijf Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding verzorg ik al jarenlang met veel voldoening mooie en bijzondere uitvaarten (begrafenissen en crematies).

Ik werk graag op een informele persoonlijke manier, waarbij de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal staan.

Uitvaart meer dan een noodzakelijke afronding

Een mooie uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding na het overlijden. Het is een belangrijk moment om stil te staan bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad. En wat dat voor rol heeft gespeeld in jouw leven.

Daarom is het belangrijk voor nabestaanden om ook écht betrokken te zijn bij het laatste afscheid: de uitvaart. Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” voor de overledene.  De gesproken teksten, de muziek, een ritueel, een symbool; het zijn blijvende herinneringen en het raakt mensen persoonlijk.

Een uitvaart is waardevol voor alle aanwezigen; gedeeld verdriet kan heel troostvol zijn en brengt mensen samen.

Hospice

Voordat ik mijn werk als uitvaartverzorger startte werkte ik jarenlange in de hulpverlening. Met het werk in een Hospice, waar ik stervenden verzorgde, deed ik ook veel ervaring op met het begeleiden van de familie en naaste omgeving. Dat was mooi en ontroerend, maar de veelal standaard uitvaart na zo’n periode van persoonlijke aandacht was vaak een domper. Daar besefte ik het belang van een persoonlijke mooie uitvaart georganiseerd volgens de wensen van de betrokkenen. Zodat de warmte en de persoonlijke aandacht er bij het laatste afscheid ook nog kon zijn.

Daarop volgde ik de opleiding tot uitvaartverzorger en de opleiding voor de verzorging van overledenen en startte mijn uitvaartbedrijf, waar de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal mogen staan.

Regio Rotterdam – Den Haag

Om u extra goed van dienst te zijn begeleid ik voornamelijk uitvaarten in de regio Rotterdam – Den Haag.

Op deze website vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten van mijn begeleiding, mijn werkwijze en wat mijn visie is op overlijden en uitvaart. Vanzelfsprekend vindt u ook praktische informatie over de gang van zaken bij een overlijden. Ik hoop dat ik u via deze website het vertrouwen geef om contact met mij op te nemen. Ook voor een informatief gesprek bent u van harte welkom.

 

Buiten de regio?
Wilt u een uitvaart buiten de regio Rotterdam Den Haag? Via het Landelijk Netwerk Uitvaartvernieuwers ken ik tal van collega’s die op vergelijkbare wijze werken in andere delen van het land. Graag verwijs ik u in dat geval naar één van hen door.

 Begrafenis verzorger | begrafenisondernemer Delft | uitvaartonderneming Rotterdam |