Uitvaartonderneming Rotterdam

Voor een afscheid waar u verder mee kunt

uitvaartonderneming Rotterdam - met rouwauto voor het Feijenoord stadion
Een Rotterdamse uitvaart – uitvaartonderneming Rotterdam

Hoe kijk je straks terug op het definitieve afscheid van een dierbare? Dat maakt veel uit want de herinnering aan deze dagen met de begrafenis of crematie als sluitstuk is blijvend. Bovendien is het vaak de laatste kans om nog iets voor de overledene te doen.

 

Uitvaartonderneming Rotterdam

Hoe nauw ben je als nabestaande bij de uitvaart betrokken? Kun je er iets in vinden wat je raakt? Persoonlijke teksten, de muziek, een ritueel, een symbool etc. Een uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding die hoort bij het overlijden. Het is een wezenlijk moment in het leven van de nabestaanden waarbij je stil staat bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat dat voor jou heeft betekend. Gedeeld verdriet tijdens en in de voorbereiding op een uitvaart kan helend, troostrijk zijn en brengt mensen tezamen.

Persoonlijke, mooie & bijzondere uitvaarten in Rotterdam
Met veel voldoening help ik nabestaanden bij het organiseren van mooie en bijzondere uitvaarten in Rotterdam en omstreken.  (begrafenissen en crematies). In de loop der jaren heb  ik hier veel ervaring mee opgedaan.

Persoonlijk & informeel
Uw wensen staan centraal!  Ik werk graag op een informele en persoonlijke manier waarbij de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal staan.

Ervaring

De opleiding tot uitvaartverzorger en de opleiding voor de verzorging van overledenen sloot aan bij mijn mijn werk  in het Hospice waar ik veel ervaring opdeed met het verzorgen van stervenden en het contact met de familie en naaste omgeving.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de hulpverlening.

Vanuit deze ervaring heb ik mijn eigen werkwijze en visie ontwikkeld die zich kenmerkt door het geven van oprechte aandacht aan de wezenlijke betekenis van een uitvaart in het leven van mensen. Uitvaartverzorging zoals deze moet zijn.

Duurzame uitvaart

Vrijwel iedereen ziet het belang van duurzaamheid in; ook bij uitvaarten. De vraag is echter: hoe maak je een duurzame uitvaart mooi ?

Het afscheid moet passend zijn voor de overledene en de nabestaanden. Dat staat voorop.  Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu.
Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid.  Maar wat is zinvol? Hoe regel je dat praktisch? Wat kun je zelf doen? Hier vindt u een kort overzicht over een duurzame uitvaart . Graag adviseer ik u over de mogelijkheden.

Uitvaartonderneming Rotterdam 

Voor de omgeving Rotterdam, Delft, Schiedam en Vlaardingen

Om u extra goed van dienst te zijn begeleid ik voornamelijk uitvaarten in de regio Rotterdam – Delft.  Wat u kunt verwachten van mijn begeleiding van uitvaartonderneming Rotterdam? In ieder geval een persoonlijke, warme en informele begeleiding waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. Hier vindt u meer informatie over mijn werkwijze en mijn visie op overlijden en uitvaart. Vanzelfsprekend vindt u ook praktische informatie over de gang van zaken bij een overlijden. Graag beantwoord ik vrijblijvend uw vragen. Hier neemt u contact op.  Vanzelfsprekend maak ik graag vrijblijvend nader kennis met u en bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Buiten de regio?

Wilt u een uitvaart buiten de regio Rotterdam? Via het Landelijk Netwerk Uitvaartvernieuwers ken ik tal van collega’s die op vergelijkbare wijze werken in andere delen van het land. Graag verwijs ik u in dat geval naar één van hen door.

Margot begeleidt uw uitvaart (begrafenis of crematie) op informele en persoonlijke wijze. Uw wensen staan centraal.

Margot Siebenlist Uitvaartonderneming Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
Fax: 010 4776543
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam