Wat zeggen anderen?

Reacties nabestaanden die een uitvaart door Margot meemaakten

Uitvaartverzorging met een buitengewoon warme en persoonlijke insteek.

Lees de ervaringen van anderen die een uitvaart georganiseerd door Margot meemaakten. Graag horen we ook uw reactie (onderaan de pagina)..

 

 

4 gedachten over “Wat zeggen anderen?

 • 7 september 2018 om 07:05
  Permalink

  “Het is alweer even geleden dat mijn moeder overleed maar alsnog heb ik sterk de behoefte even mijn ervaringen te delen. Onze voorkeur ging duidelijk uit naar een kleine, persoonlijke uitvaartbegeleider. Bij een eerdere begrafenis was ons de warme en ontspannen sfeer bij Margot al opgevallen dus kwamen we al snel bij haar terecht. Margot inspireerde ons, was empatisch, dacht goed met ons mee en nam ons veel zorgen uit handen, kortom, ze was er voor ons We wilden een begrafenis met cachet en we kregen een begrafenis met cachet, helemaal mijn moeder’s stijl. Naast de leegte en het verdriet voelen we ons enorm getroost door de manier waarop we m’n moeder waardig en mooi naar haar laatste rustplaats hebben begeleid, een voldaan en dierbaar gevoel – alle lof voor Margot!”

  Hartelijke groet, Marjan

 • 23 oktober 2018 om 18:47
  Permalink

  Lieve Margot,
  Door een tip kwam jij bij ons om ons te helpen met het plotseling overlijden van mijn man. Je was zo goed in het in banen leiden van de zeer uiteenlopende karakters. Alles was mogelijk en iedereen werd met evenveel egards behandeld. Je deed het zo stapje voor stapje dat er geen tijd was om in paniek te raken. Ik heb alleen maar een hele goede herinnering aan onze uitvaart en denk er nog steeds met een blij gevoel aan terug.
  Heel veel dank voor je tomeloze inzet.
  Hartelijke groet,

  Ria Waaijers

 • 2 december 2018 om 20:02
  Permalink

  Lieve Margot,

  Wij als gezin waren zeer tevreden met de begeleiding door Margot. Vooral de manier waarop werd geluisterd en meegedacht met ideeën die ook bij ons pasten was een, voor ons, belangrijk punt.
  Margot kwam al vanaf het begin op ons over als een mensen-mens met een warme uitstraling en energie.
  Ik had Margot voor het eerst gezien bij een uitvaart van een ander. Ik kende haar nog niet, maar had aan het einde van de dienst gelijk het idee ‘Ik wil dat zij de uitvaart van mijn man gaat begeleiden’.
  En het was precies zoals ik had gedacht en zoals ik het voelde.
  Hierdoor viel in een grote last van onze schouders. Het was niet zakelijk of afstandelijk, maar juist warm en vertrouwd. Het was alsof Margot al langer bij ons over de vloer kwam.
  Het was een prachtige uitvaart waar wij jou zeer dankbaar voor zijn Margot. En wij zullen je zeker ook aanbevelen mocht er in onze omgeving nog iemand hulp nodig hebben bij een uitvaart.

  Zeer warme groeten,
  Annemiek Hunnego-Vrijmoed

 • 12 juni 2019 om 14:33
  Permalink

  “Dankzij de doortastende regie van Margot is de uitvaart van m’n moeder uiteindelijk een prachtige informele en intieme bijeenkomst geworden.
  Recht doende aan wie mijn moeder was en hoe ze in het leven stond, heeft de manier waarop de uitvaart is verlopen niet alleen op mij, maar op alle aanwezigen diepe indruk gemaakt.
  Met respectvolle doelmatigheid en daarbij nooit de regie uit het oog verliezend heeft Margot ons in het voortraject gestimuleerd na te denken over de invulling van de uitvaart.
  Ze heeft ons hierbij aangezet om niet te denken in traditionele verwachtingspatronen, maar juist over zaken die mijn moeder oprecht belangrijk zou hebben gevonden.
  Bij de uitgangspunten: informaliteit, bescheidenheid en liefde voor de natuur, hoorde dan ook geen massale bijeenkomst in een kerk en ook geen formele condoleance, maar juist wel een natuurbegraafplaats, biologisch afbreekbare lijkwade, een elektrisch aangedreven rouwauto en bovenal aandacht voor haar kleinkinderen en vrienden waar zij regelmatig contact mee onderhield.
  Hierdoor werd de uitvaart in alle aspecten een waardige reflectie van het leven van mijn moeder en van de dingen die zij zelf nastreefde.
  Ik ben erg blij en dankbaar dat Margot ons in deze enige juiste richting heeft weten te coachen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.