Wat zeggen anderen?

Reacties nabestaanden die een uitvaart door Margot meemaakten

Uitvaartverzorging met een buitengewoon warme en persoonlijke insteek.

Lees de ervaringen van anderen die een uitvaart georganiseerd door Margot meemaakten. Graag horen we ook uw reactie (onderaan de pagina)..

 

 

6 gedachten over “Wat zeggen anderen?

 • 7 september 2018 om 07:05
  Permalink

  “Het is alweer even geleden dat mijn moeder overleed maar alsnog heb ik sterk de behoefte even mijn ervaringen te delen. Onze voorkeur ging duidelijk uit naar een kleine, persoonlijke uitvaartbegeleider. Bij een eerdere begrafenis was ons de warme en ontspannen sfeer bij Margot al opgevallen dus kwamen we al snel bij haar terecht. Margot inspireerde ons, was empatisch, dacht goed met ons mee en nam ons veel zorgen uit handen, kortom, ze was er voor ons We wilden een begrafenis met cachet en we kregen een begrafenis met cachet, helemaal mijn moeder’s stijl. Naast de leegte en het verdriet voelen we ons enorm getroost door de manier waarop we m’n moeder waardig en mooi naar haar laatste rustplaats hebben begeleid, een voldaan en dierbaar gevoel – alle lof voor Margot!”

  Hartelijke groet, Marjan

 • 23 oktober 2018 om 18:47
  Permalink

  Lieve Margot,
  Door een tip kwam jij bij ons om ons te helpen met het plotseling overlijden van mijn man. Je was zo goed in het in banen leiden van de zeer uiteenlopende karakters. Alles was mogelijk en iedereen werd met evenveel egards behandeld. Je deed het zo stapje voor stapje dat er geen tijd was om in paniek te raken. Ik heb alleen maar een hele goede herinnering aan onze uitvaart en denk er nog steeds met een blij gevoel aan terug.
  Heel veel dank voor je tomeloze inzet.
  Hartelijke groet,

  Ria Waaijers

 • 2 december 2018 om 20:02
  Permalink

  Lieve Margot,

  Wij als gezin waren zeer tevreden met de begeleiding door Margot. Vooral de manier waarop werd geluisterd en meegedacht met ideeën die ook bij ons pasten was een, voor ons, belangrijk punt.
  Margot kwam al vanaf het begin op ons over als een mensen-mens met een warme uitstraling en energie.
  Ik had Margot voor het eerst gezien bij een uitvaart van een ander. Ik kende haar nog niet, maar had aan het einde van de dienst gelijk het idee ‘Ik wil dat zij de uitvaart van mijn man gaat begeleiden’.
  En het was precies zoals ik had gedacht en zoals ik het voelde.
  Hierdoor viel in een grote last van onze schouders. Het was niet zakelijk of afstandelijk, maar juist warm en vertrouwd. Het was alsof Margot al langer bij ons over de vloer kwam.
  Het was een prachtige uitvaart waar wij jou zeer dankbaar voor zijn Margot. En wij zullen je zeker ook aanbevelen mocht er in onze omgeving nog iemand hulp nodig hebben bij een uitvaart.

  Zeer warme groeten,
  Annemiek Hunnego-Vrijmoed

 • 12 juni 2019 om 14:33
  Permalink

  “Dankzij de doortastende regie van Margot is de uitvaart van m’n moeder uiteindelijk een prachtige informele en intieme bijeenkomst geworden.
  Recht doende aan wie mijn moeder was en hoe ze in het leven stond, heeft de manier waarop de uitvaart is verlopen niet alleen op mij, maar op alle aanwezigen diepe indruk gemaakt.
  Met respectvolle doelmatigheid en daarbij nooit de regie uit het oog verliezend heeft Margot ons in het voortraject gestimuleerd na te denken over de invulling van de uitvaart.
  Ze heeft ons hierbij aangezet om niet te denken in traditionele verwachtingspatronen, maar juist over zaken die mijn moeder oprecht belangrijk zou hebben gevonden.
  Bij de uitgangspunten: informaliteit, bescheidenheid en liefde voor de natuur, hoorde dan ook geen massale bijeenkomst in een kerk en ook geen formele condoleance, maar juist wel een natuurbegraafplaats, biologisch afbreekbare lijkwade, een elektrisch aangedreven rouwauto en bovenal aandacht voor haar kleinkinderen en vrienden waar zij regelmatig contact mee onderhield.
  Hierdoor werd de uitvaart in alle aspecten een waardige reflectie van het leven van mijn moeder en van de dingen die zij zelf nastreefde.
  Ik ben erg blij en dankbaar dat Margot ons in deze enige juiste richting heeft weten te coachen.”

 • 6 september 2019 om 10:08
  Permalink

  Dankzij Margot kreeg mijn zusje de uitvaart die zij wenste.

  Margot heeft ons bezocht voordat mijn zusje overleed.
  Mijn zusje wilde dat de uitvaart zo min mogelijk met de dood te maken zou hebben, voor zover dat mogelijk was. Ze wilde dat wij het leven zouden blijven vieren, ook zonder haar.

  Toen Margot met haar sprak begreep ze haar wens en heeft ze ongelooflijk goed geholpen om deze wens te verwezenlijken.
  Een prachtige locatie in de natuur, met veel licht en de gelegenheid om binnen en buiten te vertoeven aan zit- en sta-tafels stelde zij voor.
  We konden er een fotoreportage vertonen en gedurende onze verdere aanwezigheid hebben we een mooie foto van mijn zusje op de wand getoond.
  Er waren lekkere hapjes en men kon een drankje bij de bar halen.

  Margot heeft ons met betrekking tot alle facetten meerdere mogelijkheden laten zien.
  Mijn zusje heeft gekozen voor een prachtige vilten wade, waarvan mijn zusje de kleur zelf had uitgezocht. Ze had daarbij een bamboe draagbaar gekozen.

  Dankzij Margot zijn we tot onze keuzes gekomen. Ze heeft enorm geholpen met het inzichtelijk maken van wat mogelijk was, maar ook welke gevolgen bepaalde wensen mogelijk hadden en wat we beter wel- of beter niet konden doen. Dit met alle respect voor onze wensen.

  De dag zelf verliep helemaal zoals gewenst. We werden volkomen vrij gehouden van alles wat die dag georganiseerd moest worden. Zij coachte ons zeer prettig door de zware dag heen.
  Haar persoonlijke benadering en betrokkenheid heeft ons geraakt en we hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen.

  Wij kregen na afloop van meerdere genodigden complimenten over de de wijze waarop de uitvaart was verlopen. Er waren mensen die het een inspiratie vonden voor hun eigen uitvaart.

  Bedankt Margot!

  Pieter Jelle Cnossen

 • 3 juni 2020 om 17:58
  Permalink

  Lieve Margot,

  Dank voor je luisterend oor, en je prettige, meelevende manier van het ons helpen en bijstaan daar waar nodig. Wij zochten en vonden een kleine uitvaartonderneming met een groot hart, voor het afscheid van onze tante Jeannette, onze tweede moeder. Je gaf ons alle ruimte om er een eigen invulling aan te geven en gaf daar waar nodig tips en ondersteuning, met oog voor detail.
  Op alle vragen en dingen die we tegenkwamen, had je een antwoord/oplossing.

  Dankjewel Margot, namens ons allen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.