tratament cu ivermectina la om ivermectina en pacientes diabeticos is ivermectin registered in south africa ivermectin use in pregnant animals stromectol canada donde comprar ivergot ivermectina en insuficiencia renal billigt ivermectinum

Wat zeggen anderen?

Reacties nabestaanden die een uitvaart door Margot meemaakten

Uitvaartverzorging met een buitengewoon warme en persoonlijke insteek.

Lees de ervaringen van anderen die een uitvaart georganiseerd door Margot meemaakten. Graag horen we ook uw reactie (onderaan de pagina)..

 

 

12 gedachten over “Wat zeggen anderen?

 • 7 september 2018 om 07:05
  Permalink

  “Het is alweer even geleden dat mijn moeder overleed maar alsnog heb ik sterk de behoefte even mijn ervaringen te delen. Onze voorkeur ging duidelijk uit naar een kleine, persoonlijke uitvaartbegeleider. Bij een eerdere begrafenis was ons de warme en ontspannen sfeer bij Margot al opgevallen dus kwamen we al snel bij haar terecht. Margot inspireerde ons, was empatisch, dacht goed met ons mee en nam ons veel zorgen uit handen, kortom, ze was er voor ons We wilden een begrafenis met cachet en we kregen een begrafenis met cachet, helemaal mijn moeder’s stijl. Naast de leegte en het verdriet voelen we ons enorm getroost door de manier waarop we m’n moeder waardig en mooi naar haar laatste rustplaats hebben begeleid, een voldaan en dierbaar gevoel – alle lof voor Margot!”

  Hartelijke groet, Marjan

 • 23 oktober 2018 om 18:47
  Permalink

  Lieve Margot,
  Door een tip kwam jij bij ons om ons te helpen met het plotseling overlijden van mijn man. Je was zo goed in het in banen leiden van de zeer uiteenlopende karakters. Alles was mogelijk en iedereen werd met evenveel egards behandeld. Je deed het zo stapje voor stapje dat er geen tijd was om in paniek te raken. Ik heb alleen maar een hele goede herinnering aan onze uitvaart en denk er nog steeds met een blij gevoel aan terug.
  Heel veel dank voor je tomeloze inzet.
  Hartelijke groet,

  Ria Waaijers

 • 2 december 2018 om 20:02
  Permalink

  Lieve Margot,

  Wij als gezin waren zeer tevreden met de begeleiding door Margot. Vooral de manier waarop werd geluisterd en meegedacht met ideeën die ook bij ons pasten was een, voor ons, belangrijk punt.
  Margot kwam al vanaf het begin op ons over als een mensen-mens met een warme uitstraling en energie.
  Ik had Margot voor het eerst gezien bij een uitvaart van een ander. Ik kende haar nog niet, maar had aan het einde van de dienst gelijk het idee ‘Ik wil dat zij de uitvaart van mijn man gaat begeleiden’.
  En het was precies zoals ik had gedacht en zoals ik het voelde.
  Hierdoor viel in een grote last van onze schouders. Het was niet zakelijk of afstandelijk, maar juist warm en vertrouwd. Het was alsof Margot al langer bij ons over de vloer kwam.
  Het was een prachtige uitvaart waar wij jou zeer dankbaar voor zijn Margot. En wij zullen je zeker ook aanbevelen mocht er in onze omgeving nog iemand hulp nodig hebben bij een uitvaart.

  Zeer warme groeten,
  Annemiek Hunnego-Vrijmoed

 • 12 juni 2019 om 14:33
  Permalink

  “Dankzij de doortastende regie van Margot is de uitvaart van m’n moeder uiteindelijk een prachtige informele en intieme bijeenkomst geworden.
  Recht doende aan wie mijn moeder was en hoe ze in het leven stond, heeft de manier waarop de uitvaart is verlopen niet alleen op mij, maar op alle aanwezigen diepe indruk gemaakt.
  Met respectvolle doelmatigheid en daarbij nooit de regie uit het oog verliezend heeft Margot ons in het voortraject gestimuleerd na te denken over de invulling van de uitvaart.
  Ze heeft ons hierbij aangezet om niet te denken in traditionele verwachtingspatronen, maar juist over zaken die mijn moeder oprecht belangrijk zou hebben gevonden.
  Bij de uitgangspunten: informaliteit, bescheidenheid en liefde voor de natuur, hoorde dan ook geen massale bijeenkomst in een kerk en ook geen formele condoleance, maar juist wel een natuurbegraafplaats, biologisch afbreekbare lijkwade, een elektrisch aangedreven rouwauto en bovenal aandacht voor haar kleinkinderen en vrienden waar zij regelmatig contact mee onderhield.
  Hierdoor werd de uitvaart in alle aspecten een waardige reflectie van het leven van mijn moeder en van de dingen die zij zelf nastreefde.
  Ik ben erg blij en dankbaar dat Margot ons in deze enige juiste richting heeft weten te coachen.”

 • 6 september 2019 om 10:08
  Permalink

  Dankzij Margot kreeg mijn zusje de uitvaart die zij wenste.

  Margot heeft ons bezocht voordat mijn zusje overleed.
  Mijn zusje wilde dat de uitvaart zo min mogelijk met de dood te maken zou hebben, voor zover dat mogelijk was. Ze wilde dat wij het leven zouden blijven vieren, ook zonder haar.

  Toen Margot met haar sprak begreep ze haar wens en heeft ze ongelooflijk goed geholpen om deze wens te verwezenlijken.
  Een prachtige locatie in de natuur, met veel licht en de gelegenheid om binnen en buiten te vertoeven aan zit- en sta-tafels stelde zij voor.
  We konden er een fotoreportage vertonen en gedurende onze verdere aanwezigheid hebben we een mooie foto van mijn zusje op de wand getoond.
  Er waren lekkere hapjes en men kon een drankje bij de bar halen.

  Margot heeft ons met betrekking tot alle facetten meerdere mogelijkheden laten zien.
  Mijn zusje heeft gekozen voor een prachtige vilten wade, waarvan mijn zusje de kleur zelf had uitgezocht. Ze had daarbij een bamboe draagbaar gekozen.

  Dankzij Margot zijn we tot onze keuzes gekomen. Ze heeft enorm geholpen met het inzichtelijk maken van wat mogelijk was, maar ook welke gevolgen bepaalde wensen mogelijk hadden en wat we beter wel- of beter niet konden doen. Dit met alle respect voor onze wensen.

  De dag zelf verliep helemaal zoals gewenst. We werden volkomen vrij gehouden van alles wat die dag georganiseerd moest worden. Zij coachte ons zeer prettig door de zware dag heen.
  Haar persoonlijke benadering en betrokkenheid heeft ons geraakt en we hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen.

  Wij kregen na afloop van meerdere genodigden complimenten over de de wijze waarop de uitvaart was verlopen. Er waren mensen die het een inspiratie vonden voor hun eigen uitvaart.

  Bedankt Margot!

  Pieter Jelle Cnossen

 • 3 juni 2020 om 17:58
  Permalink

  Lieve Margot,

  Dank voor je luisterend oor, en je prettige, meelevende manier van het ons helpen en bijstaan daar waar nodig. Wij zochten en vonden een kleine uitvaartonderneming met een groot hart, voor het afscheid van onze tante Jeannette, onze tweede moeder. Je gaf ons alle ruimte om er een eigen invulling aan te geven en gaf daar waar nodig tips en ondersteuning, met oog voor detail.
  Op alle vragen en dingen die we tegenkwamen, had je een antwoord/oplossing.

  Dankjewel Margot, namens ons allen

 • 13 december 2020 om 13:00
  Permalink

  Na bijna 40 jaar samen te zijn geweest, overleed op 31 januari 2019 mijn lieve Marian. Een intens verdriet en leegte volgde en het gemis is nog steeds erg groot, ondanks alle fijne warmte en steun van onze familie en vrienden.
  Margot en haar team hebben, samen met mij en een aantal vrienden, een fantastisch afscheid van Marian georganiseerd. De belangstelling bij het condoleren en de afscheidsbijeenkomst bij Op Hodenpijl, met o.a. een mooie live vertolking van Aan de kust/Blöf door vriend Ed, was warm en overweldigend. Dit heeft mij veel steun gegeven.
  Margot is een goede regisseur met een maatgerichte persoonlijke touch.
  Bedankt!
  Johan Tetteroo

 • 14 januari 2021 om 06:17
  Permalink

  Op de avond van het vertrek van de liefde van mijn leven, stond Supercissy bij mij voor de deur en regelde de mooiste uitvaart die ik heb meegemaakt. 🙏 Mark

 • 14 januari 2021 om 13:47
  Permalink

  Graag zou ik Cissy van Winden hierbij heel hartelijk willen danken voor haar uitermate lieve, professionele, geduldige en zeer empathische begeleiding van de uitvaart van mijn man. In een situatie, die de allertrieste van je leven is, kan zij zich inleven en je emoties begrijpen. Zij heeft oog voor details, alles kan geregeld worden en niets is haar teveel.
  Wat ik zeer op prijs gesteld heb is , dat zij zo’n 6 weken na de uitvaart contact opnam om te informeren hoe het ging. Daarna kwam ze zelfs langs en nam ze uitgebreid de tijd voor een nagesprek. Nogmaals heel hartelijk dank. Het had niet beter gekund!

 • 12 maart 2021 om 18:37
  Permalink

  We willen Cissy van Winden heel graag bedanken voor alles wat ze zo snel en goed kon regelen. Het gaf ons een enorme rust bij het organiseren van het afscheid van mijn echtgenote en onze (schoon)moeder in een hectische week.
  Cissy nam de tijd om naar ons te luisteren, gaf suggesties (‘we doen het gewoon’) en was heel betrokken bij onze emoties en wensen. Het visuele levensverhaal en levensperiodes en vooral Taaye’s laatste wens (‘een laatse dans met iedereen’) is op het afscheid prachtig aangekondigd en door iedereen (soms zelfs thuis) uitgevoerd. Werkelijk alles was prachtig en perfect en verliep vlekkeloos: van rouwkaart, crematorium, rouwauto, lijkwade en open-wiegbaar t/m op de voor-laatste dag regelen van extra streamings-capaciteit voor mensen die thuis het afscheid moesten volgen (o.a. ivm Corona) en het regelen van de heerlijke soep in de koffiekamer achteraf.

  Kortom: prachtig en perfect. Cissy, heel erg bedankt ook namens de (schoon)kinderen

 • 23 mei 2021 om 14:02
  Permalink

  Beste Margot,

  Het was een bijzonder dag gisteren op de begrafenis van Mieke, mijn vrouw. Wellicht anders dan bij andere cliënten maar we zijn nu eenmaal anders.
  Mijn dochters, schoonzoon en ik waren onder de indruk van de manier waarop je leiding gaf en voorop liep bij de uitvaart om het looptempo aan te geven vanwege jouw nieuwe knie.

  De wijze waarop je met de kleinkinderen omging en hen vrij hun gang liet gaan draagt daar zeker aan bij. Zij beleven een begrafenis anders dan volwassenen, gelukkig maar.
  De attenties voor de kinderen zijn goed ontvangen, zij kunnen daar nu of later baat bij hebben.
  Ikzelf ben blij met de gemaakte videobeelden, die zullen bijdragen aan de herinneringen aan Oma.

  Nogmaals dank en ik zal je warm aanbevelen bij anderen.

  Met vriendelijke groet,
  Sybe Wiersma

 • 24 mei 2021 om 17:20
  Permalink

  Ik zou ontzettend graag Annemieke van Loon willen bedanken voor haar lieve, geduldige en zeer betrokken begeleiding na het overlijden van mijn man Paul.
  In het gesprek met Paul, begreep zij als geen ander, dat hij geen uitvaart, maar een viering van het leven wilde. Annemieke heeft meegedacht en kwam met mooie ideeën en suggesties. Ze begeleidde mij en de kinderen na het overlijden elke dag stapje voor stapje en niets was haar teveel. Zij was een rots in de branding in een zeer emotionele rollercoaster. De viering in het Art Centre te Delft was geweldig georganiseerd en we hebben geproost op het leven!! Ik heb ontzettend veel positieve en fijne reacties ontvangen over hoe mooi het was. Annemieke nogmaals bedankt dat je er voor ons was.
  Je bent een topper.
  Groetjes Britt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.