Wat zeggen anderen?

Reacties nabestaanden die een uitvaart door Margot meemaakten

Uitvaartverzorging met een buitengewoon warme en persoonlijke insteek.

Lees de ervaringen van anderen die een uitvaart georganiseerd door Margot meemaakten. Graag horen we ook uw reactie (onderaan de pagina)..

 

 

2 gedachten over “Wat zeggen anderen?

 • 7 september 2018 om 07:05
  Permalink

  “Het is alweer even geleden dat mijn moeder overleed maar alsnog heb ik sterk de behoefte even mijn ervaringen te delen. Onze voorkeur ging duidelijk uit naar een kleine, persoonlijke uitvaartbegeleider. Bij een eerdere begrafenis was ons de warme en ontspannen sfeer bij Margot al opgevallen dus kwamen we al snel bij haar terecht. Margot inspireerde ons, was empatisch, dacht goed met ons mee en nam ons veel zorgen uit handen, kortom, ze was er voor ons We wilden een begrafenis met cachet en we kregen een begrafenis met cachet, helemaal mijn moeder’s stijl. Naast de leegte en het verdriet voelen we ons enorm getroost door de manier waarop we m’n moeder waardig en mooi naar haar laatste rustplaats hebben begeleid, een voldaan en dierbaar gevoel – alle lof voor Margot!”

  Hartelijke groet, Marjan

 • 24 september 2018 om 14:52
  Permalink

  De uitvaart van onze moeder werd door Cissy en Margot perfect verzorgd met ruimte voor onze inbreng, creatieve suggesties en een beetje humor. Zo werd de uitvaart van onze moeder op eigen en unieke stijl gedaan. We weten vrijwel zeker dat zij het fantastisch zou hebben gevonden zoals het gegaan is. Een kerkdienst in haar eigen kerkje, zij in haar mand in het midden en na afloop op een fietskarretje door haar kleinzoon weggefietst terwijl de rest van de gasten het café indoken en volop genoten van het goede der aarde.
  Zo had ze het graag gezien. Een mooi einde voor een echt voltooid leven.
  Cissy regelde alles tot in de puntjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.