Eigen uitvaart voorbereiden

Alvast nadenken over uw eigen uitvaart

Eigen uitvaart bespreken
Eigen uitvaart voorbereiden en wensen vastleggen

Een gesprek voor het overlijden geeft duidelijkheid

Uitvaart met begrafenis of crematie? Welke bloemen, muziek en teksten zijn passend? Het is prettig als men weet hoe de overledene dit zelf het liefst gehad zou willen hebben.

Een gesprek voor het overlijden geeft duidelijkheid. Margot Siebenlist helpt u om vooraf na te denken over uw uitvaart.

De uitvaartverzorging

In de praktijk blijkt dat het denken over de uitvaart pas begint nadat iemand is overleden. In de meeste gevallen worden de nabestaanden hierdoor voor de taak gesteld in een hele korte periode veel belangrijke beslissingen te nemen.

Begraven of cremeren?

Vragen over de keuze tussen begraven of cremeren, de soort  kist, welke muziek, de kleur van de bloemen, de kaart, wie er uitgenodigd moeten worden, wie er zullen spreken en wat er gezegd gaat worden, welke rituelen, moeten in een paar dagen genomen worden. Zoveel mogelijk passend bij de persoon en het leven van de overledene.

Eigen uitvaart voorbereiden

Het kan erg helpen als hier van te voren al over nagedacht is, als hier al over gesproken is en men weet hoe de overledene dit zelf het liefst gehad zou willen hebben.

Daarom bied ik aan om vóór het overlijden met u een gesprek te hebben om één en ander vast te leggen. U kunt hier ten alle tijden een afspraak over maken. Deze gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend.

Maak een afspraak met Margot.

Of bel tel 06 471 393 41 (24 uur)