ivermectina se toma en ayunas ivermectina 0.6 what is the difference between albendazole and ivermectin ivermectina para que serve piolho ivermectina 6 mg dosis para adultos ivermectina quanox precio mercado libre stromectol poux

Mooie uitvaart regelen

Een mooie uitvaart: een bijzonder afscheid waar u verder mee kunt

Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” de overledene. Organiseer samen een echt persoonlijke en mooie uitvaart volgens uw eigen ideeën en wensen.

mooie uitvaart
Mooie uitvaart regelen

Een mooie uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding na het overlijden. Het is een belangrijk moment om stil te staan bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad. En wat dat voor rol heeft gespeeld in jouw leven.

Daarom is het belangrijk voor nabestaanden om ook écht betrokken te zijn bij het laatste afscheid: de uitvaart. Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” de overledene.  De gesproken teksten, de muziek, een ritueel, een symbool; het zijn blijvende herinneringen en het raakt mensen persoonlijk.

Een uitvaart is waardevol voor alle aanwezigen; gedeeld verdriet kan heel troostvol zijn en brengt mensen samen.

Waardig en passend afscheid

Margot Siebenlist zorgt voor een waardig en passend afscheid waarbij uw wensen centraal staan. “Ik werk graag op een informele en persoonlijke manier en vind het belangrijk dat u écht betrokken raakt bij het laatste en definitieve afscheid”

Maak een afspraak met Margot.

Of bel tel 06 471 393 41 (24 uur)

 

Wat kunt u van mij verwachten?

Meer informatie over mijn  begeleiding, mijn werkwijze en mijn visie op overlijden en uitvaart vindt u op deze website. Ook heel praktische informatie over wat te doen (direct) na een overlijden. Ik hoop dat ik u via deze website het vertrouwen geef om contact met mij op te nemen. Ook voor een informatief gesprek bent u vanzelfsprekend van harte welkom.

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Margot is lid van het netwerk uitvaartvernieuwers

 

Actief in de volgende gemeenten