ivermectin merck & co kaufen quanox para q sirve simpiox gotas ivermectina cachorro carrapato ivermectina extrafarma ivermectina inyectable para humanos ivermectina precio inkafarma ivermectina injetvel ces posologia

Voorbereiden uitvaart

Het organiseren en voorbereiden van de uitvaart

Voorbereiden uitvaart - tulpen en kaarsen - (bigstock-Holisan-21-7-18)
Voorbereiden uitvaart

Om een mooie uitvaart te organiseren hebben we in de dagen na het overlijden veel contact met elkaar. Er moet van alles geregeld en besloten worden en dat moet in korte tijd. (Van de wet moet iemand binnen zes werkdagen na het overlijden begraven of gecremeerd worden.)

Draaiboek

Samen maken we een draaiboek waar u bepaalt wat we wel en niet gaan doen; vanzelfsprekend adviseer en help ik u daarbij. Belangrijk is dat de uitvaart een eerbetoon aan uw dierbare wordt dat passend is.

Practische zaken als verzamelen van adressen, rouwkaarten drukken en op tijd versturen, advertentie plaatsen regelen we al in de eerste dagen. Zie kennisgeving

Voorbereiden uitvaart

Voor de organisatie van de uitvaart praat ik met u over het leven van uw partner of familielid en alle dingen die daarin belangrijk waren: u, het gezin, de familie, vrienden, de buurt, het werk, collega’s, hobby’s, sport, vrijwilligerswerk, etc. Met u kijk ik hoe dit tot uitdrukking kan komen in de uitvaartplechtigheid.

Persoonlijke uitvaart

Op deze manier ontstaat er een persoonlijke uitvaart, een uitvaart die precies aansluit bij het leven van uw dierbare. Een afspiegeling en sluitstuk van zijn of haar leven.

Muziek

Welke muziek past het beste bij de uitvaart en kan er ook live muziek gespeeld worden? Hier een overzicht 11 mooiste nummers  uitvaartmuziek en een video met prachtige cellomuziek door Eveline Rosenhartcello: “bewogen afscheid”.

Nabestaanden betrekken bij de uitvaart

  • Wie houden er toespraken?
  • Laten we de nabestaanden zelf de kist dragen?
  • Hoe betrekken we eventueel kinderen bij de uitvaart?

Samen kijken we hoe u uitdrukking kunt geven aan uw herinneringen, gedachten en gevoelens in een bijzondere en passende uitvaart.

Ik begeleid het hele proces van het voorbereiden van de uitvaart tot en met de begrafenis of crematie. Ik regel zaken en help u waar mogelijk en beantwoorden al uw vragen.

Over Margot Siebenlist

Ik Margot Siebenlist organiseer bijzondere uitvaarten waarbij uw ideeën en wensen het uitgangspunt vormen. Graag help en adviseer ik u hierbij. Neem vrijblijvend contact op.