Mooie uitvaart regelen

Een mooie uitvaart: een bijzonder afscheid waar u verder mee kunt

Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” de overledene. Organiseer samen een echt persoonlijke en mooie uitvaart volgens uw eigen ideeën en wensen.

mooie uitvaart

Mooie uitvaart regelen

ervaringen met een uitvaart

“Lieve Margot, Je bent een echte kanjer! Met jouw subtiliteit, aandacht, liefdevolle vakmanschap en wijsheid en niet te vergeten jouw humor, hebben wij voor altijd herinneringen aan een prachtige begrafenis op z’n Roemeens.“ Multumesc Mult “ Veel dank! Het “vrouwenteam”: Marijke, Caty, Sabine, Bo en Robine.”

lees hier meer ervaringen  >

Een mooie uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding na het overlijden. Het is een belangrijk moment om stil te staan bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad. En wat dat voor rol heeft gespeeld in jouw leven.

Daarom is het belangrijk voor nabestaanden om ook écht betrokken te zijn bij het laatste afscheid: de uitvaart. Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” de overledene.  De gesproken teksten, de muziek, een ritueel, een symbool; het zijn blijvende herinneringen en het raakt mensen persoonlijk.

Een uitvaart is waardevol voor alle aanwezigen; gedeeld verdriet kan heel troostvol zijn en brengt mensen samen.

Waardig en passend afscheid

“Voordat ik mijn werk als uitvaartverzorger startte werkte ik jarenlange in de hulpverlening. Met het werk in een Hospice, waar ik stervenden verzorgde, deed ik ook veel ervaring op met het begeleiden van de familie en vrienden. Dat was mooi en ontroerend, maar de veelal standaard uitvaart na zo’n periode van persoonlijke aandacht was vaak een domper. Daar besefte ik het belang van een persoonlijke mooie uitvaart georganiseerd volgens de wensen van de betrokkenen. Zodat de warmte en de persoonlijke aandacht er bij het laatste afscheid ook nog kon zijn.

Daarop volgde ik de opleiding tot uitvaartverzorger en de opleiding voor de verzorging van overledenen en startte mijn uitvaartbedrijf, waar de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal mogen staan.

 

Mooie uitvaart door Margot Siebenlist

Ik begeleid uw uitvaart (begrafenis of crematie) op een informele en persoonlijke manier, waarbij uw wensen ideeën centraal.staan. Zodat u later kunt terugkijken op een persoonlijke en mooie uitvaart.

Wat kunt u van mij verwachten?

Meer informatie over mijn  begeleiding, mijn werkwijze en mijn visie op overlijden en uitvaart vindt u op deze website. Ook heel praktische informatie over wat te doen (direct) na een overlijden. Ik hoop dat ik u via deze website het vertrouwen geef om contact met mij op te nemen. Ook voor een informatief gesprek bent u vanzelfsprekend van harte welkom.

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
Fax: 010 4776543
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Margot is lid van het netwerk uitvaartvernieuwers

 

Actief in de volgende gemeenten