Begrafenisondernemer Delft

Bijzondere uitvaart - Begrafenisondernemer Delft
Bijzondere uitvaart – Begrafenisondernemer Delft

Afscheid nemen doet u op uw eigen manier!
Margot Siebenlist, Begrafenisondernemer Delft, helpt om die reden graag bij het regelen van een echt persoonlijke begrafenis , crematie en uitvaart op maat. Margot is een betrokken uitvaartbegeleider. Ze is toegewijd en werkt vanuit het hart. Het contact met haar is warm en informeel.

De warmte die ze uitstraalt doet je bijna vergeten dat het “gewoon” haar werk is. ”

Nabestaanden beoordelen de hulp van Margot zonder uitzondering als zeer positief.

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen in Delft?

Een dierbare verliezen is bijna altijd heftig en emotioneel.  En in deze emotionele tijd moet u plots heel veel regelen waaronder een uitvaart. Meestal moet binnen een week de begrafenis of crematie plaats vinden met bijbehorende plechtigheid.

Margot Siebenlist uitvaartbegeleiding Delft is ervaren in het regelen van uitvaarten. Zij ondersteunt en helpt u graag hierbij. Zij doet dat met compassie, humor en ruime ervaring. Zo maakt Margot er samen met u een persoonlijke en gedenkwaardige gebeurtenis van.

Met behulp van Margot’s uitgebreide netwerk kan zij vrijwel al uw bijzondere wensen realiseren. Margot heeft toegang tot mensen die gepassioneerd bijzondere producten en diensten bieden. Dat varieert van bijzondere live muziek, tot doodskisten van karton of  riet. Van bijzondere uitvaart locaties tot rouwkoetsen met paarden. Margot heeft er bewust voor gekozen hier geen financiële belang bij te hebben.

Afscheid nemen – dat doe je met je hart

Neem afscheid van uw dierbare op uw eigen wijze! Het afscheid met een persoonlijke uitvaart is soms het laatste wat u nog kunt doen voor uw dierbare. Met de uitvaart staat u stil bij de rol en betekenis van de overledene in uw leven.

Wees actief betrokken bij het regelen van de uitvaart.  Dat helpt later bij de verwerking van uw verlies. Het vinden van de juiste muziek, woorden, rituelen en symbolen werkt troostrijk en helend. Het levert blijvende herinneringen op aan een bijzondere periode. Samen beleefd verdriet geeft troost en verbinding.

Uitvaartbegeleiding vanuit het hart

Margot werkwijze is vanuit het hart, informeel en met humor. Spanning weet ze als vanzelf te neutraliseren met een klein grapje.  Als Margot Siebenlist Begrafenisondernemer Delft uw uitvaart regelt, geeft zij u haar volledige aandacht en toewijding. Met mededogen, inlevingsvermogen en respect biedt Margot u een luisterend oor.  Samen met u regelt zij een echt persoonlijk afscheid. Deze trieste dag van afscheid krijgt zo toch nog een gouden randje. Een mooie uitvaart die u nooit meer vergeet!

Uitvaartmogelijkheden in Delft

Margot kent diverse opbaarmogelijkheden, prachtige en onbekende uitvaartlocaties, begraafplaatsen en crematoria in Delft en omgeving.

Neemt u contact met Margot op voor een vrijblijvend gesprek. Zij is 24/7 bereikbaar.

Persoonlijke Uitvaart: altijd uniek, altijd  anders

Als u Margot de uitvaart laat regelen is er dagelijks contact in de tijd tussen het overlijden en de uitvaart. Op die manier kunnen ideeën rijpen en worden er zorgvuldig beslissingen genomen.  Zo werkt u stapje voor stapje  naar de dag van de uitvaart.  Iedere crematie of begrafenis is bij Margot uniek. Om die reden biedt zij geen standaard uitvaarten of pakketten. Maar u bent wel verzekerd van iemand die echt meedenkt. Iemand die met  creatieve suggesties en passende ideeën komt. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk!

U kunt meehelpen bij de laatste verzorging, het kiezen van de muziekstukken, voor te dragen teksten, rituelen en symbolen. U kunt eventueel helpen met het dragen van de kist. Of spreken tijdens de plechtigheid. Mocht dat te lastig zijn dan doet Margot dat graag voor u. Met elkaar zorgt u ervoor dat de uitvaart passend, persoonlijk en waardig is.

Laatste verzorging door begrafenisondernemer Delft

De laatste verzorging bestaat uit het wassen en kleden van uw dierbare. Bij het aankleden kunt u uw dierbare ook het favoriete sieraad opdoen. Ook kunt u nog de haren verzorgen en het lievelingsgeurtje opdoen.  Veel nabestaanden ervaren de laatste verzorging aanvankelijk als eng. Maar de meesten zijn achteraf erg blij dat ze het gedaan hebben, omdat het zoiets intiems is.  U hoeft dit natuurlijk niet te doen en u kunt het ook aan Margot overlaten.

Opbaren van de dierbare thuis

Wilt u uw dierbare thuis opbaren?
Zonder problemen kunt u uw dierbare thuis laten opbaren. Margot regelt de benodigde koelapparatuur. Het opbaren thuis wordt door velen als prettig ervaren. Een afscheid in de vetrouwde huizelijk omgeving. Opbaren in een rouwkamer in Delft is ook mogelijk. Ook dan kunt u uw dierbare nog op ieder moment bezoeken. Lees hier meer over de mogelijkheden van het opbaren van de overledene

Kosten van een uitvaart in Delft

Zorg er voor dat u niet voor onverwachte uitvaartkosten komt te staan. Bij Margot Siebenlist Begrafenisondernemer Delft weet u vooraf wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Kostenopgave

Al direct op het eerste dag vraagt Margot naar het gewenste budget. In haar advies kan ze daar dan rekening meehouden. Meestal is op de derde dag al duidelijk wat wensen en de kosten voor de uitvaart zijn. U krijgt dan gelijk een gespecificeerd kostenoverzicht.

Eventueel kunt u uw keuzes nog aanpassen. Margot geeft u meestal een aantal goede alternatieven ter overweging. Als u uw definitieve keuze heeft gemaakt zijn de totale kosten voor de uitvaart helemaal duidelijk.

Uitvaartverzekering en de keuze van uitvaartbegeleider

Ongeacht welke  uitvaartverzekering u bent altijd vrij om uw uitvaartbegeleider te kiezen . U bepaalt zelf wie de uitvaart van uw dierbare mag verzorgen. Dat geldt ook bij uitvaartorganisaties als  Dela, Monuta, Yarden, of Ardanta. Soms keert de maatschappij dan niet het volledige verzekerde bedrag uit, maar meestal bent u ook in dat geval voordeliger uit met Margot als uitvaartbegeleider.  Als u dat wilt kan Margot ook de afwikkeling van de verzekering voor u regelen.

 

“Wat u kunt verder verwachten van mijn begeleiding? In ieder geval een persoonlijke, warme en informele begeleiding waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. Graag beantwoord ik al uw vragen. Vanzelfsprekend maak ik graag nader kennis met u en bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Graag hoor ik van u.  Margot Siebenlist

Begrafenisondernemer Delft– contact

Neem contact op met:
Margot Siebenlist Begrafenisondernemer Delft
Schieweg 202
2636 KA Schipluiden
telefoon: 06 471 393 41 (24 uur per dag)
of ga naar de contactpagina

Begraafplaatsen en crematoria Delft

Margot Siebenlist
Siebenlist Uitvaart
uitvaartverzorger
Delft
NL
Telefoon: 06 47139341

 

Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding
Bijzondere uitvaarten: voor een afscheid waar u verder mee kunt.
Delft-Rotterdam
NL