Begrafenis Rotterdam

Voor een afscheid waar u verder mee kunt

begrafenis Rotterdam - met de rouwauto langs het Feijenoord stadion
Begrafenis Rotterdam

Hoe kijkt u straks terug op de begrafenis van je dierbare? De herinneringen aan deze periode met de begrafenis als eindstuk blijft. Ook is het in veel gevallen de laatste mogelijkheid om nog iets voor de dierbare te doen.

 

Begrafenis Rotterdam

Hoe nauw bent u als nabestaande bij de begrafenis betrokken? Kunt u er iets in vinden wat u raakt? Persoonlijke teksten, de muziek, een ritueel, een symbool etc. Een begrafenis of crematie met een mooie uitvaart is meer dan alleen maar een onvermijdelijke afronding die hoort bij het leven. Het is een wezenlijk moment in het leven van de nabestaanden waarbij we stil staan bij de plaats die de overledene in ons leven had en wat dat voor ons allemaal heeft betekend. Gedeeld verdriet tijdens en in de voorbereiding op de begrafenis is vaak helend en troostrijk en  brengt mensen samen.

Persoonlijke, mooie & bijzondere begrafenissen in Rotterdam
Al vele jaren help ik met veel voldoening nabestaanden bij het organiseren van een mooie en bijzondere begrafenis in Rotterdam en omstreken.

Persoonlijk & informeel
Uw wensen staan centraal!  Ik werk graag op een informele en persoonlijke manier waarbij de wensen van de familie en/of nabestaanden centraal staan.

Duurzame begrafenis

Vrijwel iedereen ziet het belang van duurzaamheid in; ook bij begraven. De vraag is echter: hoe maak je een duurzame uitvaart mooi ?

Het afscheid moet passend zijn voor de overledene en de nabestaanden. Dat staat voorop.  Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu.
Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid.  Maar wat is zinvol? Hoe regel je dat praktisch? Wat kun je zelf doen? Hier vindt u een kort overzicht over een duurzame uitvaart . Graag adviseer ik u over de mogelijkheden.

Over mij – ervaring

De opleiding tot uitvaartverzorger en de opleiding voor de verzorging van overledenen sloot goed aan bij mijn ervaringen in het Hospice waar ik stervenden verzorgde. Ook onderhield ik daar het contact met de familie. Dat paste goed bij werkzaam daarvoor in de zorg en hulpverlening.

Door al deze ervaringen heb ik een eigen werkwijze en visie ontwikkeld. Kenmerkend daarbij is het geven van oprechte aandacht. Zo krijgt een begrafenis een wezenlijke betekenis in het leven van mensen. Uitvaartverzorging zoals deze moet zijn.

Begrafenis Rotterdam 

 

Ook voor de omgeving van Rotterdam, Delft, Schiedam en Vlaardingen

Om u extra goed van dienst te zijn begeleid ik voornamelijk begrafenissen in de regio Rotterdam – Delft.  Wat u kunt verwachten van mijn begeleiding van uitvaartonderneming Rotterdam? In ieder geval een persoonlijke, warme en informele begeleiding waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. Hier vindt u meer informatie over mijn werkwijze en mijn visie op overlijden en uitvaart. Vanzelfsprekend vindt u ook praktische informatie over de gang van zaken bij een overlijden. Graag beantwoord ik vrijblijvend uw vragen. Hier neemt u contact op.  Vanzelfsprekend maak ik graag vrijblijvend nader kennis met u en bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Buiten de regio?

Wilt u een uitvaart buiten de regio Rotterdam? Via het Landelijk Netwerk Uitvaartvernieuwers ken ik tal van collega’s die op vergelijkbare wijze werken in andere delen van het land. Graag verwijs ik u in dat geval naar één van hen door.

Margot begeleidt uw begrafenis op een informele en persoonlijke manier waarbij uw wensen centraal staan.

Margot Siebenlist Uitvaartonderneming Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
Fax: 010 4776543
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam

gerelateerd

uitvaartonderneming RotterdamBegrafenis Rotterdamuitvaart Rotterdam – Begrafenisondernemer Rotterdam- uitvaartverzorging Rotterdam