Uitvaartverzorging Rotterdam

Voor een afscheid waar u verder mee kunt

Het definitieve afscheid van je dierbare; hoe kijk je daar straks op terug? De herinnering aan deze dagen met de begrafenis of crematie als sluitstuk blijven je de rest van je leven bij. Daarnaast is het vaak de laatste kans om nog iets voor je overleden dierbare te doen. Uitvaartverzorging Rotterdam – Margot Siebenlist helpt om het tot een mooie onvergetelijke dag te maken.

Uitvaartverzorging Rotterdam
Bijzondere uitvaartverzorging Rotterdam – uitvaart op de Maas

Uitvaartverzorging Rotterdam

Gedeeld verdriet tijdens en in de voorbereiding op een uitvaart kan helend, troostrijk zijn en brengt mensen tezamen. Persoonlijke teksten, de muziek, een ritueel, een symbool etc. Het werkt helend en verdiept. Een uitvaart is niet alleen maar een noodzakelijke afronding die hoort bij het overlijden. Het is een wezenlijk moment in het leven van de nabestaanden waarbij je stil staat bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad en wat dat voor jou heeft betekend.

Persoonlijk & informeel
In mijn werk staan uw wensen zo veel mogelijk centraal!  Daarbij werk ik graag op een informele en persoonlijke manier.

Bijzondere uitvaartverzorging in Rotterdam

Met veel voldoening help ik nabestaanden bij het organiseren van mooie en bijzondere uitvaarten in Rotterdam en omstreken.  (begrafenissen en crematies). In de loop der jaren heb  ik hier veel ervaring mee opgedaan. In het Hospice deed ik veel ervaring op met het verzorgen van stervenden en het contact met de familie en naaste omgeving.

De opleiding tot uitvaartverzorger en de opleiding voor de verzorging van overledenen was een logische stap en sloot aan bij deze ervaringen. Daarvoor werkte in jarenlang in de hulpverlening..

Met deze ervaring ontwikkelde ik een eigen werkwijze en visie. Centaal daarin staat oprechte aandacht voor mensen en de wezenlijke betekenis van een uitvaart.

Uitvaartverzorging voor de omgeving Rotterdam

Om u extra goed van dienst te zijn begeleid ik voornamelijk uitvaarten in de regio Rotterdam .  Wat u kunt verwachten van mijn begeleiding? In ieder geval een persoonlijke, warme en informele begeleiding waarbij ik zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen. Graag beantwoord ik vrijblijvend uw vragen. Vanzelfsprekend maak ik graag vrijblijvend nader kennis met u en bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Graag hoor ik van u. 

Buiten de regio?

Wilt u een uitvaart buiten de regio Rotterdam? Via het Landelijk Netwerk Uitvaartvernieuwers ken ik tal van collega’s die op vergelijkbare wijze werken in andere delen van het land. Graag verwijs ik u in dat geval naar één van hen door.

Margot begeleidt uw uitvaart (begrafenis of crematie) op informele en persoonlijke wijze. Uw wensen staan centraal.

Margot Siebenlist Uitvaartverzorging Rotterdam
Telefoon: 06 47139341 (24 uur per dag)
Fax: 010 4776543
E-Mail: info@margotsiebenlist.nl

Burgemeester Baumannlaan 50 B
3043 AM Rotterdam

gerelateerd

uitvaartonderneming RotterdamBegrafenis Rotterdamuitvaart Rotterdam – Begrafenisondernemer Rotterdam